Gameland

Het Game Portaal van Nederland

Gameland Nieuws
BRING YOUR OWN BEAMER 2017
    A+ | a-
BRING YOUR OWN BEAMER 2017
BRING YOUR OWN BEAMER 2017

Datum: Zaterdag 23 September 2017

Tijd: 19:00 - 23:55

Locatie: Janskerkhof 18, 3512 BM Utrecht google maps marker

Latitute: 52.0943343, Longtitute: 5.1209121

×

Save the date! Op 23 september organiseren Medialab SETUP en het Nederlands Film Festival (NFF) de zevende editie van Bring Your Own Beamer (BYOB) in het HKU Theater aan het Janskerkhof in Utrecht. De inschrijving is nu geopend!

BYOB is een wereldwijd beproefd concept met een aantal vaste ingrediënten: veel beamers, overweldigende mediakunst, inventieve makers en een nieuwsgierig publiek. Dit jaar gaan we een stapje verder: Beyond BYOB. Verwacht een spiksplinternieuwe locatie, performances, interactieve projecties en muziek.

Maak jij mediakunst, interactieve installaties, animatie/visuals of audiovisuele performances en wil je jouw werk aan een groot publiek tonen tijdens NFF? Neem dan een beamer en je eigen werk mee; we zijn benieuwd!Schrijf je nu in:
Ja ik doe mee!
 
Let op: er zijn geen inhoudelijke selectiecriteria, maar het aantal plaatsen is beperkt. Meld je dus zo snel mogelijk aan! Gebruik bovenstaande knop of ga naar www.byob.nl.

BYOB is onderdeel van NFF Interactive. Tijdens het Nederlands Film Festival biedt dit programma ruimte aan transmediale en interactieve projecten en innovatieve games waarmee een nieuwe generatie Nederlandse makers (inter)nationaal van zich laat horen.

Bring Your Own Beamer is een concept van Rafael Rozendaal en wordt georganiseerd door SETUP en Het Nederlands Film Festival, met ondersteuning van Gemeente Utrecht, VSB Fonds, K.F. Hein Fonds, Fentener van Vlissingen Fonds en Prins Bernhard Cultuurfonds.

 

 


Organizer: Medialab SETUP and Netherlands Film Festival (NFF)
Contact: malou@setup.nl
Location: HKU Theater, Janskerkhof 18, 3512 BM Utrecht