Gameland

Het Game Portaal van Nederland

Het lot van de club ligt in jouw handen in Football Manager 2020
Pc  |  22 November 2019 17:40  |  A+ | a-
Football Manager 2020
Football Manager 2020

Voetbal is een spel van meningen. Van de selectie tot transfers en tactieken: iedereen heeft wel een eigen idee hoe het beste resultaat op de grasmat gehaald kan worden.

Sports Interactive en SEGA geven aspirant-managers de kans om te bewijzen dat hun meningen en keuzes een voetbalclub naar de top kunnen helpen of hun club dieper in de afgrond kunnen laten zakken. Spelers kunnen hun stempel drukken in Football Manager 2020, nu verkrijgbaar voor PC en Mac. 

Football Manager 2020 geeft spelers de kans om de dienst uit te maken bij hun favoriete club, waar ze het lot van de club in handen nemen en alle keuzes maken die een echte manager ook maakt. Lukt het de speler om een blijvend succesniveau aan te houden of blijkt hij niet de aangewezen persoon te zijn om de club op sleeptouw te nemen? Dit jaar zijn er verschillende features toegevoegd die de franchise naar een hoger niveau tillen en die helpen bij het beantwoorden van deze vragen:

  • Clubvisie
    Waar wil de speler naartoe met zijn club en welke identiteit neemt hij aan? Bepaal samen met het bestuur nieuwe doelstellingen, werk aan een langetermijnvisie en ontwikkel uiteindelijk een unieke clubcultuur. Clubvisie heeft onder andere invloed op transfers, speelstijl van de club en de wedstrijdverwachtingen.
  • Ontwikkelingscentrum
    Er is een nieuwe hub ontwikkeld, waarmee de speler meer controle dan ooit krijgt over de activiteiten van zijn jeugdteam. Een jeugdopleiding is ontzettend belangrijk en de speler kan nu extra zorg dragen over zijn toekomstige sterren.
  • Bepaal een ‘pathway’
    Geef een specifieke speler in je team de aandacht die hij verdient en nodig heeft om beter te worden. Bepaal de huidige en toekomstige speeltijd en leg dit vast in het contract. Bepaal het pad dat de speler gaat bewandelen, om zo het maximale uit hem te halen.
  • Backroom personeel
    Ook achter de schermen krijgt de speler meer grip. In Football Manager 2020 kan de speler zijn personeel meer betrokken en belangrijker opstellen. Er vindt meer samenwerking plaats op verschillende vlakken, waardoor de game de realiteit in nog hogere mate benadert. Denk dan aan nieuwe rollen, adviezen en interacties.
  • Grafische verbeteringen
    Speler- en managermodellen zijn opnieuw ontworpen, de verlichting is verbeterd en de pitch-visuals zien er beter uit dan ooit. Football Manager 2020 biedt de meest realistische en best uitziende wedstrijdervaring tot nu toe in de franchise.

Naast Football Manager 2020 voor PC en Mac zijn ook Football Manager 2020 Touch (voor PC, Mac, iOS en Android) en Football Manager 2020 Mobile (voor iOS en Android) uitgebracht. Later deze maand volgt ook de release van Football Manager 2020 Touch voor Nintendo Switch.


 

Bron: Rob van Gorsel StarGamers
Top