Gameland

Het Game Portaal van Nederland

Bioshock: The Collection nu beschikbaar op Nintendo Switch
Nintendo  |  03 June 2020 6:21  |  A+ | a-
Bioshock: The Collection
Bioshock: The Collection

Bioshock: The Collection is nu verkrijgbaar op de Switch. Nintendo brengt daarom een nieuwe launch trailer uit.

Hieronder kun je vinden wat we allemaal van de release mogen verwachten op de Nintendo Switch.








BIOSHOCK: THE COLLECTION

  • Ervaar de onvergetelijke werelden en verhalen van de bekroonde BioShock-serie met BioShock: The Collection. Reis naar de prachtige, onheilspellende steden Rapture en Columbia in BioShock RemasteredBioShock 2 Remastered en BioShock Infinite, inclusief alle singleplayer-DLC op de Nintendo Switch. BioShock: The Collection op Nintendo Switch bevat:
     
    • BioShock Remastered: Spelers kunnen nu het veelgeprezen en geremasterde BioShock, in 2007 nog winnaar van de BAFTA Gaming Awards Best Game-categorie, op Nintendo Switch ervaren. Verken de onderzeese stad Rapture, een toevluchtsoord voor de slimste mensen van de samenleving die is overgegaan in een dystopische nachtmerrie, veroorzaakt door overmoed. Add-on-inhoud van BioShock Remastered is ook inbegrepen met het ‘Museum of Orphaned Concepts’, een in-game galerij met ongebruikte of herwerkte ontwikkelingsconcepten uit de ontwikkelperiode van BioShock. Ook bevat de add-on-inhoud zogeheten ‘Challenge Rooms’, een reeks gebieden die de puzzelvaardigheden en gevechtsvaardigheden van de speler testen. Daarnaast bevat Bioshock Remastered ook speciaal commentaar van de regisseur, gekoppeld aan verzamelobjecten die 10 afleveringen van ‘Imagining BioShock‘ ontgrendelen met de originele makers van de serie: Ken Levine en Shawn Robertson.
       
    • BioShock 2 Remastered: Er is acht jaar verstreken sinds de gebeurtenissen van de eerste BioShock en de bewoners van Rapture zijn samengekomen in een collectivistische sekte. Bekijk de onderzeese stad Rapture door de ogen van een angstaanjagende man die bekend staat als een Big Daddy, die tegen de klok racet om een vermist meisje te vinden in de verraderlijke ruïnes. Add-on-inhoud van BioShock 2 Remastered is inbegrepen, met de add-on-campagne ‘Minerva’s Den’ en het op combat gerichte ‘The Protector Trials’.
       
    • BioShock Infinite: The Complete Edition: In het derde deel van de BioShock-reeks reizen spelers naar de vliegende stad Columbia om Elizabeth te redden, een mysterieus meisje met de kracht om scheuren te maken in de realiteit – een kracht waarvan haar ontvoerder denkt dat het zijn verwrongen visie op de Amerikaanse droom zal vervullen. Add-on-inhoud van BioShock Infinite is inbegrepen, met de tweedelige add-on-campagne BioShock Infinite: Burial at Sea, waarin de speler de stad Rapture ervaart vlak voor de rampzalige ondergang van de stad. Ook zijn de ‘Clash in the Clouds’-gevechtsuitdagingen inbegrepen in deze collectie, samen met de ‘Columbia’s Finest Pack’ en de ‘Early Bird Special Pack’, die je een voorsprong geven met bonusuitrusting en wapens.
       
  • Het fysieke spel bevat een cartridge van 16 GB. Deze bevat de openingsacts vanBioShock RemasteredBioShock 2 Remastered en BioShock Infinite: The Complete Edition. Voor latere game-inhoud is een download van 30 GB vereist.



Bron: Rowdy Oomen StarGamers
Top