Gameland

Het Game Portaal van Nederland

Bekijk indrukwekkende gameplay van Horizon Forbidden West
Playstation  |  28 May 2021 10:11  |  A+ | a-
Horizon Forbidden West
Horizon Forbidden West

Gisteren mochten we genieten van een bijzondere State of Play uitzending, waar we meer te zien hebben gekregen van Horizon Forbidden West.

Horizon Forbidden West is de opvolger van Horizon Zero Dawn en komt uit de ‘handen’ van een Nederlandse ontwikkelaar, Guerilla Games, gevestigd te Amsterdam. Al sinds enige tijd trekken de games van Guerilla Games veel bekijks, maar met de Horizon-serie laat men zien dat er naast de grafische pracht ook kwaliteit wordt geleverd op het gebied van gameplay.

Horizon Zero Dawn bleek een top-game en sinds de aankondiging wachten veel gamers met smacht om opnieuw de wereld van Horizon in te duiken.

De beelden zijn een mix van gameplay en ‘cinematics’, terwijl we een korte kijk krijgen in het vechtsysteem van de game. Het is overigens nog niet helemaal zeker wanneer Horizon Forbidden West uitkomt, maar het ziet ernaar uit dat het wachten de moeite waard gaat worden.

De beelden hieronder komen van een PlayStation 5, maar volgens Sony komt de game ook uit op PlayStation 4. Een precieze releasedatum is nog niet gegeven, maar de game moet ergens eind dit jaar gaan verschijnen.




Bron: Rowdy Oomen StarGamers

Top