Gameland

Het Game Portaal van Nederland

Session moet Skate doen vergeten, demo nu te downloaden
Nieuws  |  11 November 2017 17:28  |  A+ | a-
Session
Session

Wie vaker de site in de gaten houdt, weet dat ik een zwak heb voor extreme sport games. De SSX, Tony Hawks en Dave Mirra Games heb ik helemaal grijs gespeeld. Skate is een van de laatste skateboard games die de leiding heeft genomen in het genre. Session wil daar verandering in brengen en de troon veroveren.

Creature Studio is een nieuwe skateboard game aan het veroveren. Het schijnt een ambitieus project te zijn, want ze willen de goede oude tijd van Skate doen herbeleven. Bij een grote ambitie horen ook grote financiële middelen en daarvoor gaan ze op 21 november een kickstarter online gooien. Veel over de game is er nog niet bekend, maar wel is duidelijk dat de game ontwikkeld wordt voor de PC, Playstation 4 en Xbox One. Op de PC zal je session ook gewoon met een controller kunnen spelen. In een interview werd eerder al bekend dat Session een open-world skate game moet worden, gemaakt op de Unreal 4 Engine. Het vrij nieuwe team heeft wel een flinke bonk ervaring met veteranen uit Warner Bros, Ubisoft en ook uit het team wat Skate ontwikkelde.

Wie de game wil uitproberen kan nu gratis de demo downloaden voor de PC. Bevalt dat al goed, dan kun je 21 november het project ook financieel ondersteunen met de kickstarter.


Bron: Stephan Stuij / StarGamers

Top