Gameland

Het Game Portaal van Nederland

Nieuwe dingen in Year of the Rooster event in Overwatch
Nieuws  |  23 January 2017 18:06  |  A+ | a-
Overwatch
Overwatch
Blizzard doet altijd leuke dingen tijdens bepaalde feestdagen en seizoenen. Blizzard kondigde onlangs het Year of the Rooster evenement aan, speciaal om de start van het Chinese nieuwe jaar te vieren. Volgende week zal dit event plaats vinden, maar via internet zijn nu al de Legendary Skins uitgelekt.

In China zou namelijk onderstaande afbeelding al te vinden zijn, en een Overwatch-speler kwam deze tegen. In de afbeelding zie je Zenyatta, Winston, Roadhog en Reinhardt in kostuums die gebaseerd zouden zijn op de Chinese roman “Journey to the West”. Ook was er een Overwatch speler die dit deelde via Reddit met daarbij een vertaling van de bijbehorende beschrijving:

  • Zenyatta: Tang Sanzang (Buddhist master – also known as Xuanzang)
  • Winston: Sun Wukong (The Monkey King)
  • Roadhog: Zhu Bajie (Apprentice of Tang Sanzang, also known as “Pigsy”)
  • Reinhardt: Sha Heshang (Apprentice of Tang Sanzang, a “river ogre”)
Dat zou nog niet eens het enige zijn, want op het Chinese sociale netwerk “Weibo” kun je ook een trailer van het ‘Year of the Rooster’-evenement vinden. Naast de diverse nieuwe kostuums lijkt het erop dat we ook een nieuwe nieuwe gamemodus krijgen. In het laatste gedeelte van de onderstaande video zie je Tracer met een vlag. Hierdoor kun je al snel een link leggen met een Capture the Flag speelmode.

Aangezien we in de voorgaande evenementen andere tijdelijke spelmodi konden vinden zoals Lucio Ball en Mei’s Snowball Offensive lijkt het er op dat we ook nu weer een tijdelijke gamemodus krijgen.

Het Lunar New Year van Overwatch start op 24 januari en eindigt (indien de bron klopt) precies een week later.

Bron: Rowdy Oomen / StarGamers

Top