Gameland

Het Game Portaal van Nederland

Tekken 7 krijgt releasedatum
Nieuws  |  23 January 2017 18:42  |  A+ | a-
Tekken 7
Tekken 7
Eindelijk heeft Bandai Namco de releasedatum aangekondigd voor Tekken 7, waarbij ook een dikke trailer hoort. Tegelijkertijd kregen we ook de aankondiging dat deeltje 6 ook speelbaar zal worden op Xbox One.
 
Tekken 7 zal op 2 juni lanceren voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Oorspronkelijk zou de game in het begin van dit jaar uitkomen, maar de release is wegens vage redenen verzet naar de zomer. Katsuhiro Harada vertelde tegenover Gamespot dat dit komt omdat andere games vaak lanceren met te weinig content. Dit wilde Harada en zijn team voorkomen voor Tekken 7, waardoor de game later dan gepland uitkomt.

Een nieuwe trailer is uitgebracht om de aankondiging van de releasedatum te vieren. In de video zijn nieuwe beelden uit het verhaal van Tekken 7 te zien.

Bandai Namco brengt ook een collector’s edition van de game uit. Deze bevat de game zelf, de season pass, een steelbook, de soundtrack van Tekken 7 en een beeldje van Kazuya en Heihachi.


Tekken 6 is daarentegen nu ook speelbaar op Xbox One dankzij Backwards Compatibility. Dit om de fans van Tekken nog een beetje zoet te houden. Dit brengt het totale aantal backwards compatible games op 322. De volledige lijst met backwards compatible games voor Xbox One is te vinden op de Xbox-website.



Bron: Rowdy Oomen / StarGamers
Top