Gameland

Het Game Portaal van Nederland

Wintersportfreak? Dan mag je Steep van Ubisoft zeker niet missen!
Nieuws  |  26 November 2016 12:27  |  A+ | a-
Steep Ubisoft
Steep Ubisoft

Steep

Cruise in de gigantische open wereld van de Alpen en Alaska, waar de poeder altijd vers is en je run nooit eindigt. Trotseer en overwin ‘s werelds meest legendarische bergen op je ski’s, in je wingsuit, op je snowboard of met je paraglide. Ga solo of spring in de actie samen met andere spelers. Neem je meest waanzinnige stunts op en deel ze met de hele wereld. Daag je vrienden uit om de door jouw uitgekozen lijnen te rijden en toon je beste tricks en je meest epische crashes met iedereen.

De berg is er voor jou om te ontdekken. Dus klik je vast, hou je klaar en spring in de actie!

Features

Doe het op jouw eigen wijze
Navigeer in de open wereld in alle vrijheid en zoek je eigen weg. Jij beslist op welke manier je deze enorme speeltuin aan bergen verkent. Je kunt kiezen uit 4 unieke manieren om de berg af te gaan;  per ski, in een wingsuit, op een snowboard of met paraglide. 

Deel spannende en onvergetelijke momenten met andere spelers
Ontmoet andere spelers en kies ervoor om ze te volgen of om samen te spelen. Je kunt een groep vormen met jouw vrienden en samen de meest waanzinnige stunts uitoveren. Je kunt zelfs verschillende disciplines mixen om samen de meest creatieve tricks uit te voeren. Daag jouw vrienden ook uit om jouw persoonlijke records te verslaan, je zelfgecreëerde lijnen te proberen of je scores te verbeteren.

Ga verschillende uitdagingen aan
Ga unieke en spectaculaire uitdagingen aan, die jouw vaardigheden op de proef stellen. Er zijn specifieke uitdagingen per sport, zoals Big Air, Proximity Flying of Forest Slaloms. Dankzij de leaderboaards kun je met jouw vrienden en de community in elke uitdaging strijden. Tijdens de afdaling kun je epische avonturen beleven, de geheimen van de berg ontdekken en nog veel meer!

Delenl op Social Media
Vind jij jouw rit of trick het delen waard? Dan kun je dit delen op alle sociale media. Iedere keer als je een nieuwe lijn vindt op de pistes, maak je een "one-of-a-kind" run, die ook gezien en beleefd kan worden door jouw online vrienden. Zo kun je de meest spectaculaire runs, magistrale valpartijen en je wildste stunts herbeleven. Kies de ideale camerapositie, afspeelsnelheid en het tempo om de perfecte post te maken en zo de rest van de wereld uit te dagen om jouw stunts te overtreffen.
 

Officiële Steep-site

Deze game kopen ?

Bron: Gameland.nl
Top