Gameland

Het Game Portaal van Nederland

Ubisoft deelt 30 keer uit dit winterseizoen
Nieuws  |  25 November 2016 16:38  |  A+ | a-
Ubisoft
Ubisoft
Voor Ubisoft is het een speciaal jaar, want het gebeurt slechts een maal dan een bedrijf 30 jaar oud wordt. Aangezien het winterseizoen weer is aangebroken met feestdagen, heeft Ubisoft een adventkalender op het internet gedropt vol met goodies.

Wie met een Ubisoft account inlogt op de adventcalender, kan iedere dag een hokje openen met een presentje van Ubisoft. De actie loopt van 24 november tot en met 23 december, waarna het aan de kerstman is om uit te delen. Naast de gebruikelijk game per maand krijgen we dus ook deze kalender nog. Voor Ubisoft is het een manier om de spelers te bedanken voor hun support aan het bedrijf: “Fans and players have always been central to the success and evolution of Ubisoft, and this giveaway is a way for Ubisoft to say thank you to them.” Mocht je nog geen account hebben, dan kun je hem gratis aanmaken.

Het afgelopen jaar deelde Ubisoft al iedere maand een game uit. Eerder werd op deze manier al Rayman Origins en The Crew uitgedeeld. De game van december houden we ook nog te goed.

Bron: Stephan Stuij / StarGamers

Top