Gameland

Het Game Portaal van Nederland

OMG ! Nog 2 dagen wachten, dan komt Final Fantasy XV eindelijk uit !
Nieuws  |  27 November 2016 12:22  |  A+ | a-
Final Fantasy XV
Final Fantasy XV
Final Fantasy XV is gebaseerd op Fabula Nova Crystallis, de nieuwe kristal mythologie. Anders dan in Final Fantasy XIII is dit avontuur veel duisterder dan dat we van deze serie gewend zijn. Het spel is daarnaast meer gericht op actie, zoals in Kingdom Hearts..

Er is geen directe relatie met anderre spellen in de reeks, want er zijn andere personages, werelden en een compleet nieuwe visuele stijl. De hoofdrolspeler is Noctis Lucis Caelum,  een prins van een koninklijke familie met criminele trekjes. Hij heerst over een stad, gedomineerd door technologische ontwikkelingen. In het centrum van de stad ligt een kristal. Een vijandig volk wil dit kristal op zekere dag gaan stelen en dan breekt de strijd pas goed los !

Spelers besturen een team van personages. Deze personages hebben afzonderlijke spreuken, mogelijkheden, krachten en zwaktes. Magie komt in allerlei soorten! De krachten kunnen wapens updaten, maar kunnen ook helend, verdedigend of aanvallend zijn. Je hoeft niet te wachten om opdrachten uit te voeren, In Final Fantasy XV kunnen de spelers de aanvallen direct inzetten. Je kunt namelijk snel schakelen tussen verschillende spreuken door te wisselen van personage. In deze next generation game kan het tempo dan ook vrij hoog liggen!
 

Deze game bestellen ?

Zie ook de Firstlook 

Bron:Gameland.nl
Top