Gameland

Het Game Portaal van Nederland

Met updates krijg je nieuwe mogelijkheden in No Man’s Sky
Nieuws  |  28 November 2016 10:32  |  A+ | a-
No Man's Sky
No Man's Sky
No Man’s Sky viel eerlijk gezegd toch een beetje tegen. Een hoop gamers zijn dan ook teleurgesteld in Hello Games. Hello Games probeert nu de schade te beperken en heeft beloofd dat zij met gratis content-updates zullen komen. De eerste updates zijn nu per direct te downloaden en te spelen. Met deze nieuwe updates heeft men ook meteen een aantal nieuwe mogelijkheden.

De nieuwe No Man's Sky update is het begin van deze verandering en voegt onder andere het bouwen van je eigen basis toe. Het bouwen van een eigen basis is niet enkel voor de fun, maar het voegt ook zeker iets toe aan deze game. Je kunt bijvoorbeeld onderzoekers inhuren. Als voorbeeld: je huurt een wapenspecialist in en deze zal gaan onderzoeken welke wapens jij het beste kunt maken.

Er zijn ook verschillende elementen toegevoegd aan de game, zoals het automatisch laten delven van grondstoffen.
 
Bekijk onderstaande video en ondek zelf de nieuwe content in Foundation !

De volledige update is te vinden op de website van Hello Games
 
Deze game bestellen ?

No Man's Sky - PS4
Let op: Voor het spelen van No Man's Sky is geen PlayStation Plus-abonnement nodig. De console dient wel aangesloten te zijn op het internet.

In No Man's Sky draait het om verkennen en overleven in een oneindig en fantastisch sterrenstelsel. Of het nu om een verre berg of een planeet gaat die aan de horizon ligt, je kunt overal naartoe reizen. Je vliegt eenvoudig van de ene planeet naar de andere, waar elke ster in de hemel een zon is die door jou bezocht kan worden. Hoe snel je een weg zoekt door het universum is aan jou!

Elke stukje van het universum heeft een unieke vorm van leven en landschap, waardoor je steeds weer nieuwe dingen zult tegenkomen. Je kunt er ook voor kiezen om jouw ontdekkingen te delen met andere spelers die in hetzelfde universum aan het reizen zijn. Op deze manier maak je het mogelijk om een stempel te drukken op zowel jouw wereld als die van hen. 

Wat staat je te wachten in No Man's Sky ?
• Overleven op een gevaarlijke grens
• Open universum
• Het bouwen van een epische reis

Geconcludeerd kan worden dat de updates de game zeker een stuk interessanter maken!
 

Bron: Gameland.nl
Top