Gameland

Het Game Portaal van Nederland

Winter is coming! Forza Horizon 3 krijgt nieuw thema
Nieuws  |  30 November 2016 2:59  |  A+ | a-
Forza Horizon 3
Forza Horizon 3
Forza Horizon 3 krijgt zijn eerste grote DLC-pakket. Er waren al wat kleine car-packs uitgekomen, maar vandaag maakte Microsoft de uitbreiding Blizzard Mountain bekend. Een DLC met een winter thema en dus mogen we in december aan de slag met nieuwe modi, auto’s en een nieuw gebied.

Blizzard Mountain is het eerste grote DLC-pakket voor Forza Horizon 3, dat zich afspeelt in Australië. Aan de virtuele Outback wordt nu een sneeuwgebied toegevoegd, waar je helemaal los kunt met de nieuwe wagens. Microsoft beschrijft de nieuwe omgeving zelf als ‘Alpen-gebied’, waar je besneeuwde en bevroren wegen, bergen en meren gaat tegenkomen.

De uitbreiding heeft een nieuwe reeks aan uitdagingen in extreem winterweer. Je kunt in totaal meer dan 50 nieuwe events uitproberen in Blizzard Mountain. Vanzelfsprekend ligt de nadruk enigszins op rally auto’s, aangezien deze bolides extra goed de gladde bochten doorkomen. Er zijn in totaal zeven nieuwe wagens, waaronder een 2016 Ford GYMKHANA 9 Focus RS RX en een 2016 Subaru #199 WRX STI VT15r Rally Car.

De DLC is beschikbaar vanaf 13 december. Wanneer je een season pass hebt is de DLC gratis, hoeveel het pakket los kost is nog niet bekend.

Bron: Rowdy Oomen / StarGamers   

Deze game bestellen ?
Top