Gameland

Het Game Portaal van Nederland

Welkom op de Gameland nieuwspagina

Altijd het laatste nieuws in jouw mailbox ? Abonneer je dan op onze RSS- feed of volg ons op Facebook en Twitter.

Ter overname Gameland.nl


Nintendo  |  25 October 2018 21:37
Nintendo heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor hun aankomende vechtgame: Super Smash Bros. Ultimate. In de trailer zijn weer een hoop vechters en arena’s te zien. In Super Smash Bros. Ultimate zitten meer ...   Meer..
Nintendo  |  25 October 2018 21:27
Dat Atari nog steeds bestaat weten velen niet, maar het bedrijf ontwikkelt tegenwoordig nog steeds games. Zo heeft Atari laten weten dat RollerCoaster Tycoon Adventures er aankomt. En we mogen de game in Euro...  Meer..
Nintendo  |  19 October 2018 17:12
Er is een trailer verschenen waarin de eerder aangekondigde Master Trainers worden uitgelicht. Master trainers zijn speciale en zeer sterke tegenstanders die je tegenkomt na het uitspelen van het verhaal. Zo...  Meer..
Nintendo  |  18 October 2018 13:53
Altijd leuk als games meedoen met feestdagen. Zo heeft Nintendo nieuwe Halloween-content toegevoegd aan Super Mario Odyssey. De content betreft twee nieuwe voorwerpen, namelijk een zombiehoed en een zombiepak....  Meer..
Nintendo  |  16 October 2018 11:41
In een gesprek met Polygon heeft game director van Pokémon Let’s Go Pikachu! en Let’s Go Evee!, Junichi Masuda, onthuld dat er zogenaamde Master Trainers zullen zijn. Deze master trainers zijn bedoeld als extr...  Meer..
Nintendo  |  16 October 2018 11:16
Er komt een heuse Diablo 3 switch bundel uit dit jaar. Vanaf 2 november is deze verkrijgbaar. Op deze datum komt de Diablo III: Eternal Collection Nintendo Switch-bundel, inclusief een console en dock met Diab...   Meer..
Nintendo  |  15 October 2018 11:30
Er gaan geruchten dat er een N64 Classic Mini gaat verschijnen, en dit zou zomaar zo kunnen zijn. De afgelopen twee jaar hebben we namelijk ook een Classic Mini-console gekregen van Nintendo. In ieder geval zij...  Meer..
Nintendo  |  13 October 2018 12:30
Super Smash Bros. speelde in het verleden het beste met GameCube-controllers, daar zullen veel gamers het over eens zijn. Nu is er mooi nieuws, want er komen officiele draadloze controllers voor de Nintendo...   Meer..
Nintendo  |  23 September 2018 19:13
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age is coming to Switch, but it'll have a slightly different name: Dragon Quest XI: Echoes of...   Meer..
Nintendo  |  19 September 2018 20:01
Het heeft even geduurd, maar Nintendo Switch Online is dan eindelijk online. Dit alles gebeurt met de komst van update 6.0 waarmee de service wordt geactiveerd. De betaalde dienst levert een aantal diensten di...  Meer..
Top