Gameland

Het Game Portaal van Nederland

Welkom op de Gameland nieuwspagina

Altijd het laatste nieuws in jouw mailbox ? Abonneer je dan op onze RSS- feed of volg ons op Facebook en Twitter.

Ter overname Gameland.nl


Nintendo  |  27 February 2018 17:05
Op dit moment moet ik er niet aan denken: met gevoelstemperatuur -17 C naar buiten op jacht naar Pokémon. Hoewel het ideale temperaturen zijn om een Articuno, Cloyster of Lapras te vangen, blijf ik toch liever ...  Meer..
Nintendo  |  20 February 2018 18:20
Er duiken weleens van die geruchten op, waarvan je nogal enthousiast kan raken. Als we gamesjournalist en industrie-insider Marcus Sellars mogen geloven, zou Blizzard momenteel druk in de weer zijn met het po...   Meer..
Nintendo  |  06 February 2018 19:21
Kirby-fans opgelet, want op 16 maart ontvangt de Switch deze nieuwe platformer-game. Laat er nu ook nieuwe gameplay opgedoken zijn! Fans van het eerste uur weten dat Pop Star al sinds 1992 door Kirby b...  Meer..
Nintendo  |  02 February 2018 18:46
Nintendo heeft laten weten dat we vanaf september zullen moeten betalen voor de online service van de Nintendo Switch. Die is momenteel nog gratis, maar daar komt dus verandering in. Het is altijd al de bedoel...   Meer..
Nintendo  |  01 February 2018 19:21
Nintendo is alweer eventjes bezig met het maken van games voor mobiele platformen. Nu komt dan ook Mario Kart aan de beurt met een nieuwe mobiele game. Afgelopen ochtend heeft Nintendo bekendgemaakt dat er e...  Meer..
Nintendo  |  24 January 2018 18:05
Kotsmisselijk word ik ervan: attractieparken. Dat ligt voor mij meer aan het feit dat ik mijn maag al voel draaien als ik in het reuzenrad zit, dan omdat ik het niet tof vind. Geef mij maar gewoon de virtuele w...   Meer..
Nintendo  |  19 January 2018 19:19
Gooi The Legend of Zelda-reeks in een grote blender en voeg daarbij Dynasty Warriors, zet het gevaarte aan en als eindresultaat krijg je Hyrule Warriors. De game verscheen al eerder voor de Nintendo 3DS en WiiU en ...  Meer..
Nintendo  |  18 January 2018 17:39
De Nintendo Switch is een succes, daar mag iedereen het over eens zijn. Daarom vond de Big-N het tijd om een volgende stap te zetten. Dat deed het bedrijf gisterenavond dan ook door met Nintendo Labo op de pr...  Meer..
Nintendo  |  16 January 2018 18:02
Cartoony games en de Nintendo consoles gaan altijd hand in hand samen. Hoewel de Nintendo Switch een stuk volwassener lijkt dan de voorgangers (met games als Skyrim, Doom, FIFA '18 of L.A. Noire) is er nog geno...  Meer..
Nintendo  |  13 January 2018 18:02
Dragon Quest Builders is al een tijdje uit voor diverse platformen, maar een Switch release ontbrak nog. Daar gaat verandering in komen want binnenkort is de game ook de Nintendo Switch beschikbaar. Vanaf vand...  Meer..
Top