Gameland

Het Game Portaal van Nederland

Dying Light 2 kent een shitload aan content
Nieuws  |  03 September 2019 14:22  |  A+ | a-
dying-light-2
dying-light-2

Volgend jaar mogen we aan de slag met Dying Light 2, en ontwikkelaar Techland komt met een interessant nieuwtje over de speelduur van de aankomende zombieslasher.

Tijdens de presentatie van Dying Light 2 werd de vraag gesteld hoe lang de speelduur zal worden van de game. Als je alleen het hoofdverhaal zal volgen geeft Techland aan dat dit ongeveer 15 uur in beslag zal nemen. Dit klinkt niet als veel voor een open wereld game, maar schijn bedriegt.

Als je echt alles wilt doen en behalen wat in de game te vinden is, dan mag je zeker van 100 uur uitgaan. Dus naast het verhaal, wat pakweg 15 uur zal duren voordat je het hebt uitgespeeld, dan heb je zeker nog 80 uur aan andere zaken die je kunt doen. Tevens is er de mogelijkheid om het verhaal opnieuw te spelen, want afhankelijk van je keuzes zal het verhaal een andere kant opgaan, wat de replay van Dying Light 2 doet vergroten.

Dying Light 2 zal ergens in 2020 verschijnen voor de PC, Playstation 4 en Xbox One. Check hieronder nog even de onlangs vrijgegeven trailer van de game:



Bron: Rowdy Oomen / StarGamers
Top